PRET- EN DIERENPARKEN

PLOPSALAND DE PANNE

Elk dagje Plopsaland De Panne is een dagje pret. Want zeg nu zelf... wie wil er niet de favoriete vriendjes van televisie in't écht ontdekken? Plop, Mega Mindy, Piet Piraat, Bumba en Samson zijn allemaal aanwezig en zorgen ervoor dat de kinderen voor geen moment verveeld geraken en... dat de ouders meegenieten.

Aan attracties geen gebrek. In Plopsaland De Panne ontdek je meer dan 40 attracties voor jong en minder jong. Peuters beleven de tijd van hun leven in de Bumba Speeltuin. En de kleuters? Die vinden de Konijntjes of Kikkers reuzefijn! Voor de stoerdere kinderen zijn er maar liefst 5 achtbanen, elk in een eigen thema en... natuurlijk met een eigen karakter. Tieners (of ouders) kunnen dan weer een grote kick beleven op 76 meter hoogte, in de SpringFlyer! Mét fantastisch zicht op de Noordzee... als je durft kijken, uiteraard!

Of wat dacht je van Anubis: The Ride? Met een lanceersnelheid van 90 km/u vlieg je naar een hoogte van 23 meter! Vervolgens zie je de wereld drie keer op zijn kop en race je langs alle mysteries van Het Huis Anubis! Een adembenemende achtbaan!

Dagelijks staan er ook twee liveshows op het programma. In het Bumba Theater steelt Bumba de show en in het Groot Theater ontdek je een show met een échte acteur van de televisie. Ontdek vlug bij 'shows' welk avontuur op je te wachten staat!

Plopsaland De Panne: duizend-en-één kriebels!


BELLEWAERDE PARK  IEPER

Bellewaerde Park is een unieke omgeving met buitengewone attracties voor het hele gezin. Al wie houdt van sensatie, natuurlijke landschappen en totale ontspanning vindt hier alles wat hij zoekt.

Bellewaerde Park kenmerkt zich door een brede waaier van attracties, verspreid over zes verschillende themazones met fun voor het hele gezin en onvergetelijke sensaties. 

www.bellewaerdepark.be

BOUDEWIJN SEAPARK BRUGGE

Boudewijn Seapark heeft als voornaamste troef het dolfinarium. Toch biedt dit familieparkje veel meer. Wat dacht je van een ritje in de Orca Ride, de familiecoaster van Boudewijn Seapark? Of vaar mee met de Sancta Maria.
Verder is er ook een ijsbaan, enkel open tijdens de wintermaanden, leuke draaimolens, of een rustige rondvaart.
Dierenliefhebbers kunnen genieten van het Dierenpark en van het Zeehondeneiland.

www.boudewijnseapark.be

SEA LIFE MARINE PARK  BLANKENBERGE

In het Sea Life Marine Park in Blankenberge leer je snel dat onze Noordzee uit veel meer bestaat dan kwallen alleen. Zo maak je kennis met de zeehonden die de show stelen in het buitenbad en zal je je vergapen aan de wonderbaarlijkste vissoorten in het grootste aquarium van België. In de meterslange onderwatertunnel lijk je tussen fascinerende wezens als haaien, pijlstaartroggen en zeeschildpadden te zwemmen. Wist je dat in het park ook zieke en verlaten zeehonden opgevangen en verzorgd worden?

www.sealife.be

SERPENTARIUM  BLANKENBERGE

Het Serpentarium neemt u mee naar de wondere wereld van de amfibieën, reptielen, insecten en spinnen.
Ontdek de vele diersoorten in deze unieke reptielenzoo. Het serpentarium in Blankenberge laat u kennis maken met talloze exotische dieren in hun natuurlijke biotoop. Alle terraria zijn natuurgetrouw nagebootst met een diversiteit aan fauna en flora. 

www.serpentarium.be

DE VLINDERTUIN  KNOKKE-HEIST

Het hele verhaal van pop tot vlinder...
Tijdens het seizoen planten veel vlinders zich voort in de Vlindertuin. Je ontdekt ze hier in alle levensfasen: eitjes, rupsen, poppen én vlinders. Op de kleurrijke infoborden vind je bovendien de nodige uitleg over het merkwaardige groeiproces.
Zo wordt een uitstap naar de Vlindertuin een wonderbaarlijke en interessante reis door de wereld van deze prachtige insecten.

www.vlindertuin-knokke.be

 

 

 

 
 

   TERUG NAAR Toeristische info

 

Welkom - Accommodatie - Toeristische info - Tips - Contact - Gastenboek

 

©  2017   De Finesse | Molenhoek 2 | 8680 Koekelare-Bovekerke
  GSM 0473/85 34 81

info@definesse.be


site by
DigitalMind